'Hansie Hansie' met FC Lienden maatje te groot voor VVSB

Spelers van VVSB lopen verslagen van het veld
Spelers van VVSB lopen verslagen van het veld © Orange Pictures
NOORDWIJKERHOUT - VVSB heeft het paasweekeinde teleurstellend afgesloten. Waar de Noordwijkerhouters zaterdag nog eenvoudig met 1-3 wonnen van AFC, kreeg de ploeg van trainer Wilfred van Leeuwen maandag met 0-5 op de broek van FC Lienden. Danny van den Meiracker was met drie goals de gevierde man.
De formatie van Hans Kraaij jr. begon scherp en stond al na drie minuten spelen op voorsprong. Meteen een fikse domper voor VVSB, dat dit seizoen alleen nog voor de tweede plaats speelt. Voor Lienden zijn het nog spannende weken. De ploeg moet uitkijken voor nacompetitie en kan de punten goed gebruiken.
Op het veld werd dat ook duidelijk, want de bezoekers openden na de 0-1 meteen de jacht op de tweede goal. Die viel vlak voor rust. Na een uur werd de overwinning met de derde treffer veiliggesteld. In de slotfase liep Lienden nog uit naar 0-5.
Scoreverloop VVSB - FC Lienden 0-5 (0-2): 0-1 Bendadi, 0-2 Van den Meiracker, 0-3 Van den Meiracker, 0-4 Loukili, 0-5 Van den Meiracker