Katwijk boekt overwinning op Jong Vitesse; VVSB niet langs Barendrecht

VVSB'er Maikey Parami baalt na nederlaag
VVSB'er Maikey Parami baalt na nederlaag © Orange Pictures
REGIO - In de tweede divisie heeft Katwijk een overwinning op laagvlieger Jong Vitesse geboekt. Op bezoek bij de Gelderse beloften wonnen de oranjehemden met 1-2. VVSB had moeite met Barendrecht en ging met 1-2 onderuit.
Katwijk liet de meegereisde supporters na iets meer dan een half uur juichen. Robbert Susan kopte een corner snoeihard binnen en zette Katwijk daarmee op voorsprong.
Na een uur trok Vitesse, dat voor degradatie vecht, de score uit het niets gelijk. Cali Daniel punterde de bal achter doelman Mark de Vries. Uiteindelijk zorgde Kay Blokland er met een kopbal voor dat de drie punten alsnog mee naar de Bollenstreek gingen.

Drie minuten

VVSB gaf op eigen veld een 1-0 voorsprong uit handen. De Noordwijkerhouters kwamen door Guido Pauw op slag van rust aan de leiding, maar een kwartier voor tijd lukte het Barendrecht in drie minuten tijd twee keer te scoren.