Maak Haagse Johan blij met schaalmodel rode Rotterdamse/Haagse stadsbus

Missie geslaagd; de HTM bus is gevonden!
Missie geslaagd; de HTM bus is gevonden!
DEN HAAG - UPDATE: We werden tijdens de uitzending overspoeld met reacties en tips. Onze eigen Tjeerd Spoor, presentator en HTM-expert vertelde dat er een nieuwe modelbus uitkomt. Als Tjeerd die weet te bemachtigen, wat zeer waarschijnlijk is, dan mag Johan zijn oude bus hebben. Missie geslaagd!
'Vroegah', toen Johan Wanningen uit Den Haag een jaar of 5 was wilde hij dolgraag een schaalmodel hebben van een rode DAF-bus. Helaas wilde de verkoper van de speelgoedwinkel deze niet uit de etalage halen, dus het feestje ging niet door.
Later ging Johan in Rotterdam werken. Hij nam dan bus 38 van Hilligersberg naar Zevenkamp om op zijn werk te komen. En in welke bus zat hij dan altijd? Juist! De rode bus waar hij vroeger als klein jongetje van droomde. Kleine jongens worden groot, maar Johan heeft nog steeds de wens deze rode DAF-bus te hebben. Het schaalmodel uiteraard, de echte is iets te groot om voor de deur te parkeren.
Heb jij deze bus? Laat het SuperDebby weten! Mail naar superdebby@omroepwest.nl. Er mag uiteraard ook een ander nummer op de bus staan.