ADO start seizoen met winst en loopt na rust over Lugdunum heen: 0-6

LEIDEN - ADO Den Haag heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. In Leiden werd tweedeklasser Lugdunum met 6-0 verslagen.
De ploeg van Fons Groenendijk speelde in de eerste helft met een eredivisiewaardig elftal, maar scoorde slechts één keer. Het doelpunt kwam op naam van Ludcinio Marengo.
In de tweede helft bracht Groenendijk veel spelers uit Jong ADO binnen de lijnen. De 'jonkies' liepen uiteindelijk uit naar 6-0. Leidenaar Delano Ladan was met twee doelpunten de grote man.
ADO speelt woensdagavond de volgende oefenwedstrijd. Dan is Scheveningen de tegenstander.
Scoreverloop Lugdunum - ADO Den Haag: 0-1 Marengo, 0-2 Van der Heijden, 0-3 Lorenzen, 0-4 Ladan, Van Kins 0-5, Ladan 0-6
Opstelling ADO eerste helft: Zwinkels, David, Kuipers, Beugelsdijk, Meijers, Bakker, Becker, Huffel, Lorenzen, Marengo, Duplan
Opstelling ADO tweede helft: Van der Sar, Goppel, Meissner, Smith, Haddachi, Van Kins, Ladan, Asmelash, Amatkarijo, Van der Heijden, Lorenzen