West Wekker: Verdachte hielp politie en man overlijdt na val

© Regio15
REGIO - Goedemorgen! Ben je weer klaar voor een nieuwe week? Wij wel! Pak een bak koffie of thee en lees hier bij ons het belangrijkste nieuws even door. Zo zou de verdachte in de zaak-Orlando de politie hebben geholpen bij onderzoek en is een man overleden na een val uit een zendmast. Dit is de West Wekker!
1. 'Verdachte in zaak-Orlando hielp politie met reconstructie op boot'
De 27-jarige verdachte die zondag werd aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de dood van Orlando Boldewijn, heeft de politie kort geleden geholpen met een reconstructie. Dat zeggen meerdere buurtbewoners tegen Omroep West.
2. Man overlijdt na val uit zendmast
In Noordwijk is aan het eind van de zondagmiddag een man overleden, nadat hij uit een zendmast aan de Randweg was gevallen.
3. PvdA wil debat over incidenten Duindorp; politie extra alert
De PvdA heeft een debat aangevraagd in de Haagse gemeenteraad na een reeks voorvallen in de Haagse wijk Duindorp. Volgens PvdA-fractievoorzitter Martijn Balster gaat het om 'racistische incidenten'.
4. Toekomst Bethelkerk: 'behoud ramen en metselwerk'
Als het aan de bewoners van de Haagse wijk Bohemen ligt komen er woningen en een ontmoetingscentrum in de voormalige Bethelkerk. Ook is het de bedoeling dat er iets van horeca komt.
5. Granaat gevonden op het strand van Scheveningen
Op het Noorderstand van Scheveningen is zondagmiddag een kleine mortiergranaat gevonden. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie heeft de granaat op het strand onschadelijk gemaakt.
Weer: Overdag blijft het droog met flinke zonnige perioden, maar bij een matige westelijke wind die aan zee soms tipt aan windkracht 5, zal het niet warmer worden dan 13 tot 16 graden, maar dat zijn heel normale temperaturen voor deze tijd van het jaar.