HTM zet extra trams en bussen in

Een tram van HTM komt aan op het perron bij Den Haag Centraal
Een tram van HTM komt aan op het perron bij Den Haag Centraal © Omroep West
DEN HAAG - De HTM zet zondag extra trams en bussen in omdat er veel bezoekers worden verwacht voor Parkpop en de Volvo Ocean Race.
Zondag rijden er in verband met Parkpop extra bussen op lijn 25 en 26 en extra trams op lijn 9. Uitstaphalte is Zuiderpark. Reizen met tram 16 kan ook, maar dan moet je uitstappen bij halte Loevesteinlaan, op de hoek van het Zuiderpark.
Vanaf zondag 24 juni zijn er evenementen rond de finish van de Volvo Ocean Race in Scheveningen. HTM zet meer trams in naar Scheveningen. De Race Village is het beste bereikbaar met tram 11 of met de speciale tram 31.
Deze tram rijdt op zondag 24 juni, vrijdag 29 juni, zaterdag 30 en op zondag 1 juli. De tram vertrekt vanaf de halte CS/Schedeldoekshaven en rijdt via het Hollands Spoor en de route van tram 11 naar Scheveningen Haven.
Op de terugweg rijdt tram 31 van Scheveningen Haven naar Hollands Spoor en vervolgens via de halte Bierkade naar de halte CS/Schedeldoekshaven. Scheveningen is te bereiken met bus 21, 22 of 23. Of kies voor tram 1, 9, 11, 16 of 31.