Lisse verliest inhaalduel kansloos van ODIN '59

Rowdy van der Putten van Lisse wordt omringd door drie Odin-verdedigers
Rowdy van der Putten van Lisse wordt omringd door drie Odin-verdedigers © Orange Pictures
LISSE - FC Lisse heeft het inhaalduel met Odin'59 met 0-3 verloren. Oud-Quick Boys-speler Thom de Vries opende vlak voor rust de score op sportpark Ter Specke. De laatste tien minuten scoorde Mitchel Bormann twee keer voor de Heemskerkers waarmee hij de eindstand op 0-3 bepaalde.
De wedstrijd stond in eerste instantie op de openingsdag van de competitie ingepland. Door overvloedige regenval was het veld van de Bollenstreekclub toen niet bespeelbaar.
Door het verlies staat Lisse op een teleurstellende dertiende plaats in de derde divisie zaterdag. Alleen SJC doet het van de regioclubs met een vijftiende plek slechter in die competitie. Volgende week zaterdag spelen de mannen van Robbert de Ruiter tegen de beloften van FC Groningen. Die ploeg staat vierde op zes punten achterstand van koploper VV Noordwijk.

Scoreverloop FC Lisse - ODIN '59: 0-2 (0-1)
  • 0-1 De Vries