Meezingen met de Kerst-Sing-Along en het Delfts Kerstconcert, genieten van Gouda bij Kaarslicht en héél véél bijzondere documentaires kijken: TV West zendt op 25 en 26 december hele mooie programma’s uit. Ook op Radio West is het één en al Kerst wat de klok slaat.

Het begint al op Kerstavond. Dan kun je kijken één van de oudste lichtfeesten van Nederland: Gouda bij Kaarslicht. Na het traditioneel ontsteken van de lichtjes in de reusachtige kerstboom uit Noorwegen, leest de burgemeester van Gouda - Milo Schoenmaker - het kerstverhaal  voor.

Westdoc Festival
Tijdens het Westdoc Festival op Eerste en Tweede Kerstdag tussen 10.00 en 17.00 uur kijk je naar gloednieuwe documentaires én herhalen we de mooiste van het afgelopen jaar. Met bijna twintig documentaires in totaal zit er voor iedereen wel wat tussen. Tussendoor - op Eerste Kerstdag om 13.00 uur – zenden we de kersttoespraak van de Koning uit.

Uit volle borst
Een kerstkoor, Gregor Bak en een enthousiast publiek: dát zijn de ingrediënten van een hele gezellige avond op Eerste Kerstdag (vanaf 17.00 uur). Zing samen met je kerstvisite uit volle borst mee!  Op Tweede Kerstdag vanaf 17.00 uur kijk je op TV West naar het traditionele kerstconcert 2016 vanuit de Oude Kerk in Delft met Jan Vayne, Jorge Castro en het koor WKV Musica en onder leiding van dirigent Gerard Breas.

All I want for Christmas…
Van All I want for Christmas tot Jingle Bells: op 89.3 Radio West hoor je de lekkerste kerstmuziek! Patrick van Houten presenteert op beide Kerstdagen een speciale uitzending van Aan de Kerstbak van 9.00-12.00 uur. Het vrolijke duo Debby Roukens en Gregor Bak zijn er op de Kerstdagen van 12.00 tot 14.00 uur om een bijzondere radioshow te presenteren.

Oud & Nieuw
Ook rondom de jaarwisseling zendt TV West feestelijke programma's uit. Op 31 december ga je lachend het jaar uit met Sjaak Bral. Voor de 15e keer is zijn oudejaarsconference te zien op TV West. Na de conference is een LIVE-verslag te zien van de vreugdevuren op het strand van Scheveningen. En op Nieuwjaarsdag is de befaamde Nieuwjaarsduik LIVE te volgen op TV West.