Download de Omroep West app!

Volg Omroep West op je telefoon of tablet met de gratis app! Voor het laatste nieuws, notificaties bij belangrijke gebeurtenissen, live Radio West en TV West en terugkijken en -luisteren van programma's.

Met de Omroep West app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het noordelijke gedeelte van Zuid-Holland.

Met nieuws, het weer, sport en verkeer in tekst, video en audio.

Altijd het laatste nieuws bij je

Zodra je de app opent, zie je altijd het belangrijkste nieuws en de nieuwste video’s van dat moment. En kun je alle programma's van TV West en Radio West zowel live als on demand bekijken en beluisteren. Ook kun je overal de live stream volgen als we een extra live uitzending maken bij een evenement of heel groot nieuws

Notificaties

Stel zelf in of je notificaties wilt ontvangen voor nieuws en/of sport, zo mis je nooit meer iets belangrijks.

Welke menu's zijn er?

Bovenin in het scherm (zie afbeelding hierboven) kies je zelf wat je als eerste wilt lezen. Is het nieuws, sport, Team West-berichten of het weer? Ook kun je door de knoppen daaronder swipen naar de regio waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Onderaan het scherm zie je nog een menu (zie afbeelding hierboven). Als je op de knop 'Net binnen' klikt, zie je het laatste nieuws in een oogopslag.

Via de twee knop ga je naar het radio en televisiemenu, waar je zowel als live gemist naar de programma’s van TV West en Radio West kunt kijken en luisteren.

Zoek je iets specifieks? Gebruik dan de derde 'zoek' knop.

Onder de knop 'meer' kom je in een menu waar je direct gaat naar nieuws, sport, Team West, het weer, onze dossiers en meer. Ook kun je daar meer informatie over onze omroep vinden, of we nog vacatures hebben en als je een plaat wilt aanvragen.

Als je niets wilt missen, download dan nu de Omroep West app voor jouw telefoon of tablet:

Download nu de app voor jouw telefoon of tablet hier: