Eeuwige Roem Top 100, editie 2023

Op Tweede Pinksterdag (29 mei) hoorde je voor de zevende keer Eeuwige Roem Top 100 op Radio West en online via de gratis Omroep West app en website.

Uit een lijst van ruim 600 platen die in het programma Aan de Bak de status 'Eeuwige Roem' hebben gekregen werd de Eeuwige Roem Top 100 samengesteld door middel van stemmen.

Hieronder vind je de lijst die uit alle stemmen is samengesteld, en zoals je deze op Tweede Pinksterdag hebt gehoord.

Je kunt ook de gehele lijst uit 2022 luisteren via een Spotify playlist. Je vindt deze hier. Zie jij waar de lijsten van Eeuwige Roem 2022 en 2023 van elkaar verschillen?

Natuurlijk kun je ook alles terugluisteren via onze app en website. Volg op de website deze link en kies het uur dat je wilt horen.

Zoek in de app bij radio 'Eeuwige Roem' op en ook daar kun je per uur kiezen welk uur je wilt horen.

Dank voor al jullie stemmen!


Eeuwige Roem in Aan de Bak
Eeuwige Roem is het spel dat elke werkdag wordt gespeeld in het programma Aan de Bak. Er staan altijd drie liedjes op de nominatie voor Eeuwige Roem. Iedere werkdag haalt een luisteraar een liedje uit die lijst van drie en voegt er ook weer eentje aan toe. Zodra een plaat zeven dagen op de nominatie staat (daarbij tellen ook eerdere nominaties mee), krijgt deze plaat Eeuwige Roem. De lijst met platen die door de jaren heen de status 'Eeuwige Roem' hebben behaald is de basis voor de stemlijst voor de Top 100 en bestaat inmiddels uit 654 klassiekers.

Luisteren via de Omroep West app

Luister Radio West via de gratis Omroep West app. Handig voor als je de hond moet uitlaten; dan kun je lekker doorluisteren.
Daarnaast mis je met de app op je telefoon of tablet niets van het nieuws uit jouw buurt en je kunt alle programma's van zowel Radio West als TV West overal zowel live als terugkijken en luisteren. Je kunt de gratis app downloaden voor Android en iPhone. Download de gratis Omroep West App

Luister de Eeuwige Roem Top 100 van 2022