Haagse media in de spotlights in Amare

Toegang gratis en iedereen van harte welkom!

Op woensdag 18 januari presenteren de lokale media uit Den Haag zich van 10:00 – 16:00 uur in Amare, huis voor cultuur, educatie, events en ontmoetingen. Iedereen is welkom op deze Haagse Mediadag met onder andere een gecombineerde live radio-uitzending van Den Haag FM en Radio West, live artiesten zoals Cesar Zuiderwijk, Nordin, Jhilani Wijsman, Boris van de Lek, Curt Fortin en Jessica Mendels, de Haagse Michael Jackson en Amy Winehouse en diverse workshops. Maak kennis met de lokale radio- en tv-stations als Den Haag FM, FunX, Radio Tonka en RTV Discus. Kom ook en ontmoet de lokale mediamakers van jouw stad!

Op de Haagse mediadag op woensdag 18 januari, is Radio West met Den Haag FM live te volgen.

Kom je ook naar de Haagse Mediadag 2023?

Wanneer: woensdag 18 januari

Waar: Amare | huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting

Spuiplein 150, Den Haag

Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Toegang: Gratis

Voor wie: iedereen is welkom!

Route naar Amare

Openbaar vervoer

Amare bevindt zich op het Spuiplein, in het centrum van Den Haag. Vanaf Den Haag Centraal Station is het te voet in ongeveer 5 minuten te bereiken. Loop hiervoor de Turfmarkt af. Vanaf station Holland Spoor is het ongeveer 15 minuten lopen. Met tram- en bushaltes Spui, Kalvermarkt/Stadhuis en Centrum stap je voor de deur van Amare uit.

Met de fiets
We adviseren je je fiets in de bewaakte fietsenstalling van Biesieklette Stadhuis of Spuiplein te parkeren. Kijk goed naar de sluitingstijden!

Met de auto
Het centrum is makkelijker te bereiken met het openbaar vervoer. Toch met de auto? In de buurt van Amare zijn diverse parkeergarages te vinden, zoals Q-Park Spui, Stadhuis, Turfmarkt, Muzenplein en Veerkaden. Bij Q-Park City Parking kun je de hele avond (vanaf 18.00 uur) parkeren voor €10. Deze parkeergarage ligt op 10 minuten lopen van Amare. Meer informatie via deze link.

Amare beheert zelf geen parkeergarage en geeft geen parkeerkaarten uit.

bron: https://www.amare.nl/