Stemmen voor Happy Seventies

Vanaf maandag 19 februari kun je stemmen op jouw favoriete hits uit de jaren 70 bij Omroep West!

Welk nummer doet jou altijd bewegen en welke hits bezorgen jou nog steeds kippenvel? Houd het niet voor jezelf en breng je stem uit op jouw favoriete seventies hits.

Stemmen kan vanaf maandag 19 februari tot en met donderdag 29 februari 19.00 uur.

Hoe werkt het?

  1. Klik op 'stem nu' knop en selecteer op het stemformulier minimaal 5 en maximaal 20 nummers
  2. Vul je gegevens in
  3. Klik op 'versturen'
  4. Wij gaan de stemmen tellen....
  5. Luister 1 maart 2024 naar de Happy 70's Top 70 op Radio West of via de Gratis App van Omroep West

Onder de stemmers wordt een Omroep West speaker verloot. Prijswinnaars ontvangen per e-mail bericht.

Maak kans op mooie prijzen

Tijdens de Happy Seventies zijn de populairste hits uit de jaren zeventig te horen op Radio West van zaterdag 24 februari tot en met vrijdag 1 maart. In de programma’s worden herinneringen opgehaald en worden de nieuwsfeiten uit die tijd op een rij gezet. De Tijdmachine vragen en prijzen staan allemaal in het teken van de zeventiger jaren.

De hoofdprijs in de Tijdmachine is een show van Mamma Mia The Party met een heerlijk Grieks 4-gangendiner voor 2 personen!

Daarnaast zitten er in de prijzenpot, kaarten voor de musical "Saturday Night Fever" in Amare, Den Haag, Omroep West bluetooth-speakers, verder maak je kans op speciale boeken waarin je alles leest over de muziek in de jaren zeventig, maar ook op een boek uit de reeks Mijn eerste 18 jaar met wetenswaardigheden en nieuwsfeiten uit de seventies. En natuurlijk geven we cd’s weg met muziek uit dat decennium die niet mag ontbreken in je collectie.
Radio West luisteraars, maar ook onze volgers op Facebook maken kans op deze mooie prijzen.

Dus volg ons hier op Facebook.

Het slotstuk is de Happy 70's Top 70 op vrijdag 1 maart tussen 12.00 en 19.00 uur met Menno Tamming, Marjolein Visser en Bas Martinius.