Radio West Concerten 

Radio West Concerten 2021/2022

Studenten van het Koninklijk Conservatorium spelen iedere maand op zondagmorgen een concert, van piano tot harp en van gitaar tot blazers.
Deze prachtige concerten kun je bijwonen in het spiksplinternieuwe Amare in Den Haag. De toegang is slechts EUR 7,50 en het concert begint altijd om 11.00 uur.

De volgende concerten staan voor dit seizoen nog geprogrammeerd:

datum uitvoerenden muziek locatie
24 april Harpklas KC selectie van div. werken Amare: Conservatoriumzaal
22 mei Dutch National Opera Academy Jacques Offenbach Pomme d'api Amare: Conservatoriumzaal
12 juni afdeling Jazz KC jazz Amare: Conservatoriumzaal

Kijk hier om je plaats te reserveren via de website van Amare.


Klassiek op West

Luister je liever thuis; dat kan ook! In Klassiek op West laat presentator Aad de Been je de week na de uitvoering het concert horen, op zondagmorgen (herhaling op zondagavond). Het tweede uur van het programma staat dan in het teken van het concert. Klassiek op West is elke zondag te beluisteren op Radio West met bekende en onbekende klassieke muziek. Van de symfonieen en sonates van Mozart en Beethoven tot de opera's van Verdi en Rossini. En er wordt ook wereldmuziek gedraaid.

Meer klassieke muziek bij Omroep West

Residentie Orkest concerten

Elke laatste zondag van de maand zendt TV West om 10.00 uur en om 11.00 uur een prachtig concert uit van het Residentie Orkest. Na uitzending is het concert nog tijdelijk terug te kijken via deze pagina. Op die pagina lees je ook welke stukken er worden uitgevoerd.