We gaan weer terug naar de jaren '60 op Radio West!

Deze week staat Radio West weer een week lang helemaal in het teken van de roemruchte jaren '60 met Sweet Sixties!

De jaren '60 waren de jaren van verandering met flower power, hippies en minirokjes. De periode tussen 1960 en 1969 is een bijzondere tijd in de muziekgeschiedenis; de wereld maakt kennis met allerlei artiesten die inmiddels zijn uitgegroeid tot muzikale legendes en er worden platen gemaakt die tot op de dag van vandaag nog steeds veel worden gedraaid.

We gaan op Radio West een week lang terug in de tijd. Denk aan het krankzinnige concert van de Rolling Stones in het Kurhaus in 1964 en de moord op president John F. Kennedy in 1963. En wat dacht je van Open het Dorp in 1962 of het legendarische muziekfestival Woodstock in 1969. Tijdens Sweet Sixties op Radio West gaan we een week terug naar de jaren zestig.

De presentatoren van Radio West halen veel herinneringen op en ook de prijzen in de Tijdmachine ademen de sfeer uit van de zestiger jaren. Zeven dagen lang is alleen maar muziek te horen uit dat decennium en op vrijdag 3 november wordt de week in stijl afgesloten met de meest aangevraagde hits in de 'Sweet Sixties Top 60'.

Luister naar de Sweet Sixties Top 60!

Luister vrijdag 3 november naar de Sweet Sixties Top 60 op Radio West. Welke jaren 60 hit staat er dit jaar op 1?! Vanaf 14.00 uur nemen Marjolein en Bas je mee door de top 60 van 2023.