Wat kun je allemaal met de gratis Omroep West app?

Zowel de iOS als de Android app werken perfect op je tablet en smartphone. Maar wat kun je er nou eigenlijk mee? We zetten het hieronder allemaal voor je op een rijtje:

Knop 1: home

Zodra je de app opent, kom je automatisch op deze pagina. Als je naar een andere pagina gaat, kun je altijd weer terugkeren naar de home pagina door op deze knop te drukken. Je ziet hier een overzicht van het nieuws. Bij het installeren krijg je de vraag of je ook de hoofdlijnen van het NOS nieuws wilt zien. Als je daar met 'ja' hebt geantwoord, zie je die nieuwsberichten ook in het nieuwsoverzicht op de home pagina terug. 

 

Knop 2: Live Radio

Je kunt altijd en overal naar Radio West luisteren via de app. Zodra je op knop 2 drukt, hoor je de LIVE uitzending. Druk nogmaals op de knop om het weer uit te zetten. 

 

Knop 3: Corona

Knop 3 is op dit moment gevuld met een overzicht van al het nieuws dat met het COVID-19 virus te maken heeft. 

 

Knop 4: Live TV

En natuurlijk kun je ook overal kijken naar de LIVE uitzending van TV West: druk daarvoor op knop 4.

 

Knop 5: Meer...

Onder knop 5 zitten heel veel mogelijkheden om direct naar jouw favoriete informatie te gaan. Je kunt meteen naar de actuele verkeersinformatie, de berichten uit het programma Team West, 112-nieuws, shownieuws, maar ook al het sportnieuws vind je hier in een oogopslag. Wil je liever direct al het nieuws uit jouw buurt onder elkaar zien? Ook dat kan! Kies voor Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Westland en alle andere grote gemeenten in onze regio. Ook vind je hier een doorlink naar 'programma gemist', zowel van Radio West als TV West. Zo kun je altijd overal alles terugkijken of -luisteren. 

 

Knop 6: het actuele weerbericht

Onder knop 6 zie je het actuele weerbericht voor onze regio, natuurlijk opgemaakt door onze weerman Huub Mizee. 

 

Knop 7:  verkeersinformatie

Staat het vast op de route die jij zometeen wilt gaan rijden? Druk op knop 7 en je vindt de actuele verkeersinformatie. 

 

Knop 8: Tip

Ben je getuige van nieuws, iets dat onze redactie echt moet weten? Met een druk op knop 8 kun je onze redactie een tip doorsturen of bellen. 

Dank je wel alvast! Wij zijn altijd blij met waardevolle tips. 

 

Knop 9: instellingen

Onder knop 9 vind je de mogelijkheid om de lettergrootte van de app aan te passen en welke push-berichten (notificaties) je wel of niet wilt ontvangen. Ook kun je hier je privacy voorkeuren instellen. 

  

Zelf ervaren? Download de app nu!

Klik op de blauwe knop (iOS of Android) bovenaan deze pagina.