Uitslagen amateurvoetbal: Degradatiezorgen nemen toe bij Westlandia, bizarre ontknoping bij Quick

• 2-0 Jeroen Schavemaker
  • 2-1 Jedsel Markes
  • 3-1 Timo Wolters
  • 3-2 Melvin Vissers
Aan de zegereeks van drie wedstrijden op rij is een einde gekomen voor Westlandia. De Naaldwijkers gingen met 3-2 onderuit op bezoek bij de mede laagvlieger in de derde divisie zondag. Jedsel Markes scoorde vanaf de stip namens de bezoekers, de aansluitingstreffer van Melvin Vissers kwam te laat.
  • 3-3 Yannick de Vries
Quick heeft in de slotfase van het duel met HSC een zeker lijkende overwinning weggeven. Twee minuten voor tijd stond het nog 1-3, Marc Boshoff was met twee goals de grote man bij de Hagenaars. Daarna ging het nog helemaal mis. Na de 2-3 kreeg de thuisploeg nog een rode kaart én wist het nog tot een remise te komen: Yannick de Vries dompelde Quick in rouw.

• 1-1 Siali
VV Noordwijk heeft een knap punt gepakt tegen AFC. Nadat Marc de Kruijs de thuisploeg na 76 minuten op voorsprong schoot, leek het er nog even op dat Noordwijk er zelfs met drie punten vandoor zou gaan. Oussama Siali bezorgde AFC alsnog een punt.
SVV Scheveningen - Rijnsburgse Boys: 0-2 (0-0)
  • 0-1 Jongeneelen
  • 0-2 Zeldenrust
Beide doelpunten bij het treffen tussen 'de Schollekoppen' en 'de Uien' vielen na rust. Jeffrey Jongeneelen en Furhgill Zeldenrust waren de doelpuntenmakers. Rijnsburgse Boys staat in de subtop van de ranglijst, terwijl Scheveningen op de negende plaats is terug te vinden.
Jeffrey Jongeneelen snapt kritiek op zijn spel: 'Hoop dat er meer flow gaat komen'
Tyrone Owusu wil ongelijk van ADO Den Haag bewijzen: 'Ga vol voor betaald voetbal'
HHC Hardenberg - Quick Boys: 3-1 (1-0)
  • 1-0 Drost
  • 1-1 Bekooij
  • 2-1 Bouws
  • 3-1 Van der Leij
Quick Boys heeft geen punten overgehouden aan het duel met HHC Hardenberg. Vanaf de kant zag trainer Edwin Grünholz, die zaterdagmiddag niet op de bank zat bij ADO Den Haag, dat Nigel Ogidi Nwankwo in de tweede helft een rode kaart kreeg.
  • 6-0 El Azzouti
VV Katwijk heeft zichzelf een grote dienst bewezen door niets heel te laten van TEC Tiel. Marciano Mengerink, die aankomende zomer notabene naar TEC vertrekt, was met drie treffers de grote man. Door het verlies van Koninklijke HFC heeft VV Katwijk volgende week zaterdag de mogelijkheid om kampioen te worden van de tweede divisie. Anthony Correia en zijn mannen gaan op bezoek bij Excelsior Maassluis.

• 0-2 Jaap Zwetsloot
De broertjes Zwetsloot beslisten de topper tussen de nummer 2 (Sportlust) en 1 (Lisse). Beiden vonden het net, waardoor Lisse afstevent op het kampioenschap in de derde divisie zaterdag. Met nog vier wedstrijden te spelen, bedraagt het verschil met achtervolger Sparta Nijkerk zeven punten.
  • 1-1 Nijland
Ter Leede leek een knappe overwinning op DVS'33 Ermelo te boeken. Oud-profvoetballer Stef Nijland voorkwam met nog een kwartier op de klok dat de drie punten naar de ploeg uit Sassenheim gingen.
VVSB - SteDoCo: 2-0 (0-0)
  • 1-0 Halman
  • 2-0 Dompig
VVSB heeft voor de zesde thuiswedstrijd op rij gewonnen. Na rust waren Jayson Halman en Raygivano de doelpuntenmakers. VVSB is gestegen naar de veertiende plaats op de ranglijst.
  • GOES - ODIN '59: 1-0
  • Barendrecht - DOVO: 3-1
  • Ajax (am) - HSV Hoek: 3-0
  • Excelsior '31 - Sparta Nijkerk: 0-4
  • Staphorst - ACV: 1-3
  • VVOG - Harkemase Boys: 2-3