Aangepaste programma's op Radio West en TV West

Tijdens de huidige coronacrisis weten jullie de kanalen van Omroep West goed te vinden voor het nieuws rondom het coronavirus in jouw eigen omgeving. Omroep West informeert de hele dag door over alles wat in onze regio, stad, dorp, wijk of straat gebeurt; juist nu. Niet alleen over het coronavirus, maar ook over de andere zaken die zich in jouw directe omgeving afspelen. We zijn wat dat betreft 'Dichterbij dan ooit'!

Helaas hebben we tijdelijk wat programma's moeten stopzetten, zoals bijvoorbeeld TV West Sport en Zuid-Holland Sport. Simpelweg omdat het even niet anders kan.

Omdat daardoor ruimte vrijkwam en we je graag ook wat ontspanning willen bieden in deze hectische tijd, presenteren we de volgende extra programma's de komende weken op 89.3 Radio West en TV West. Deze zijn natuurlijk ook allemaal online terug te kijken of luisteren op onze website en app.

Televisie & online:

Eruit op de buis

Elke woensdag vanaf 17.00 uur

Hoewel door de coronamaatregelen parken hun deuren moesten sluiten en evenementen niet doorgaan, krijgt TV West alsnog de kans een kijkje binnen te nemen. Kijk je mee in 'Eruit op de Buis'?

woensdag 3 juni
Compilatie van het Lucky Thirty Festival

Het eerste coronaproof muziekfestival vond op 1 juni plaats in het Zuiderpark in Den Haag. Met 1,5 meter afstand tussen de maximaal 30 bezoekers, traden onder meer Sjaak Bral, Tim Akkerman en Ed Struijlaart op. In Eruit op de Buis zie je een samenvatting.

woensdag 10 juni
Boomkwekerijmuseum

We krijgen een rondleiding door dit bijzondere museum in Boskoop.  

woensdag 17 juni
 Vlaggetjesdag Scheveningen

Omdat Vlaggetjesdag dit jaar als evenement niet kan doorgaan, brengt TV West een bijzondere tv versie. 

In eerdere uitzendingen werd al een kijkje genomen in de parken van Avifauna, Blijdorp en Keukenhof en diverse evenementen en musea

 

Anderhalve meter Sessies

Elke vrijdag vanaf 17.00 uur

Verdeeld over de vier stadsdelen Escamp, Segbroek, Centrum en Leidschenveen-Ypenburg, ontmoet presentator Fred Zuiderwijk bewoners, ondernemers, zorgverleners, beleidsmakers en gaat met hen in gesprek over hun persoonlijke beleving en de persoonlijke impact van de coronacrisis. Hoe hebben ze het beleefd, hoe gaat het nu en hoe zien zij de toekomst?

 

Veel kijk-en luisterplezier!