Vraag nu aan: Een Liedje voor Jou

Rond de feestdagen verrassen operazangeres Francis van Broekhuizen en muzikant en presentator Gregor Bak mensen thuis of op het werk met een liedje. Deze filmpjes worden ook uitgezonden op TV West. 

Je kunt nu iemand nomineren voor een bezoek van Francis en Gregor bij diegene thuis (bij de voordeur natuurlijk, want coronaproof). Misschien wil je iemand bedanken, is er iemand jarig of wil je jouw genomineerde gewoon een hart onder de riem steken. Alles mag, zo lang het maar recht uit je hart komt!

Operazangeres Francis is natuurlijk van vele markten thuis, maar vraag bij voorkeur een liedje aan dat wel bij haar stem past. Denk aan een klassiek lied, of iets van Barbra Streisand, Frank Sinatra of in het Nederlands iets van bijvoorbeeld Willeke Alberti. 

 

Wil jij iemand verrassen met een liedje?

Geef die persoon nu op door een mail te sturen naar eenliedjevoorjou@omroepwest.nl

Geef in je mail aan wie je wilt verrassen en leg uit waarom. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden, zodat onze redactie snel contact met je op kan nemen. 

Wie weet bezorg jij iemand onvergetelijk moment, omdat Francis van Broekhuizen en Gregor Bak aan hun voordeur stonden. Geef jouw genomineerde op voor 5 december.