Eeuwige Roem Top 100, editie 2022

Op Tweede Pinksterdag (6 juni) hoor je voor de zevende keer Eeuwige Roem Top 100 op Radio West en online via de gratis Omroep West app en website.

Uit een lijst van bijna 600 platen die in het programma Aan de Bak de status 'Eeuwige Roem' hebben gekregen wordt de Eeuwige Roem Top 100 samengesteld door middel van stemmen.

Stem jouw favoriete platen de Top 100 in, door jouw stem uit te brengen. Let op: je kunt op minimaal 5 en maximaal 20 platen stemmen. De stembus sluit op 1 juni om 12.00 uur. Elke stemmer maakt kans op een DAB+ Radio.


Eeuwige Roem in Aan de Bak
Eeuwige Roem is het spel dat elke werkdag wordt gespeeld in het programma Aan de Bak. Er staan altijd drie liedjes op de nominatie voor Eeuwige Roem. Iedere werkdag haalt een luisteraar een liedje uit die lijst van drie en voegt er ook weer eentje aan toe. Zodra een plaat zeven dagen op de nominatie staat (daarbij tellen ook eerdere nominaties mee), krijgt deze plaat Eeuwige Roem. De lijst met platen die door de jaren heen de status 'Eeuwige Roem' hebben behaald is de basis voor de stemlijst voor de Top 100 en bestaat inmiddels uit bijna 600 klassiekers. In de week van 16 t/m 20 mei hoor je op radio West al heel veel platen uit die lijst voorbij komen om alvast in de stemming te komen. Ook de Westweter staat die week helemaal in het teken van Eeuwige Roem, waarbij de hoofdprijs een vintage koffergrammofoon is die week.

Luisteren via de Omroep West app

Mis niets van de Eeuwige Roem lijst en de platen in de warming-up week. Luister Radio West via de gratis Omroep West app. Handig voor als je de hond moet uitlaten; dan kun je lekker doorluisteren.
Daarnaast mis je met de app op je telefoon of tablet niets van het nieuws uit jouw buurt en je kunt alle programma's van zowel Radio West als TV West overal zowel live als on-demand terugkijken en luisteren. Je kunt de gratis app downloaden voor Android en iPhone. Op deze pagina vertellen we je er meer over.

Na 6 juni kun je de gehele lijst nummers trouwens ook nog zo vaak luisteren als je wilt via onze app en via een Spotify playlist. Na de uitzending vind je op deze pagina de url.