Eeuwige Roem Top 100

Stem nu!

 

Op Tweede Pinksterdag (maandag 24 mei 2021) zendt Radio West tussen 9.00 en 19.00 uur de Eeuwige Roem Top 100 uit. De luisteraar bepaalt welke platen uit de Eeuwige Roemlijst in deze top 100 komen en in welke volgorde door te stemmen via de website (de stembus is geopend vanaf maandag 3 mei om 11.00 uur tot woensdag 19 mei 12.00 uur). Wanneer je stemt, maak je bovendien kans op een Radio West DAB+ radio. 

In de week van 3 tot en met 7 mei helpt Radio West je op weg bij het maken van een stemlijstje. In de Eeuwige Roem Week hoor je veel platen waar je op kunt stemmen en maak je kans op mooie muzikale prijzen. De hoofdprijs in de Westweter is die week een originele koffergrammofoon voorzien van Bluetooth, waardoor jouw vinylcollectie prachtig door het hele huis kan klinken.

Hieronder kun je stemmen. Kies minimaal 3 en maximaal 15 platen. Wanneer je gestemd hebt, krijg je je lijstje per email (het kan zijn dat de mail in je spambox terechtkomt).

Eén stemmer wint een DAB+ Radio.

 

 

 

De nummers op het stemformulier hebben allemaal een keer Eeuwige Roem gehaald in het programma Aan de Bak. Hierin speelt Patrick van Houten dagelijks het muzikale spel ‘Eeuwige roem’ met een luisteraar. Drie platen strijden steeds om de eer. Elke werkdag kiest een kandidaat één plaat die er uit gaat en zet daar een ander nummer voor terug. Een plaat bereikt de status van eeuwige roem als hij zeven dagen vol maakt in het spel. Dan verhuist het nummer naar ‘de Eeuwige Roemlijst’ van Aan de Bak. Sinds april 2012 hebben ruim 520 platen de roemlijst bereikt. Daar kan op gestemd worden.

Ben je benieuwd hoe de Top 100 er vorig jaar uitzag? Je vindt de lijst van 2020 hier