Volg het EK Voetbal bij Omroep West

 

Op 11 juni start het EK Voetbal, waarbij het Nederlands Elftal op zondag 13 juni de eerste wedstrijd speelt tegen Oekraïne (21.00 uur).

Langzaamaan begint de oranjekoorts te stijgen en kleuren steeds meer straten oranje, denderen de oranje voetbalgadgets van verschillende winkelbedrijven je om de oren en maken we ons ook bij Omroep West klaar voor een oranje sportzomer. 

Natuurlijk kun je het EK Voetbal volgen bij Omroep West en zelfs dit jaar ook meespelen in de Omroep West EK Voetbal Pool. 

 

Omroep West EK Voetbal Pool

In samenwerking met KoningSport heeft Omroep West een prachtige EK Voetbalpool gelanceerd. Voorspel hierin de uitslagen van alle wedstrijden en win mooie prijzen. Door mee te spelen wordt het EK Voetbal nog spannender, want zeg nou zelf: zelfs de meest saaie wedstrijd wordt spannend omdat je wilt weten of jouw voorspelling in de pool juist was. Je speelt natuurlijk niet alleen, er zijn een paar zeer bekende mensen tegen wie je het opneemt. Nieuwsgierig? Speel mee via deze link. 

Bij het aanmaken van je profiel, dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van KoningSport. 

Natuurlijk speel je mee voor de lol, maar ook de prijzen liegen er niet om: 

1 x Hoofdprijs: een prachtige barbecue in de kleur oranje (afbeelding onder voorbehoud van levering, anders een gelijkwaardige barbecue), plus een waardebon t.w.v. EUR 50 voor een goede slager bij jou in de buurt. 

5 x Tweede prijs: een oranje 'bucket' barbecue, plus een waardebon t.w.v. EUR 25 euro voor een goede slager bij jou in de buurt

10 x Derde prijs: een voetbal

TV West

Vanaf zaterdag 12 juni is op TV West het EK Journaal te zien. In dit programma, gepresenteerd door Bas Muijs, Herman Nanninga en Jim van der Deijl zie je in elke aflevering hoe het EK Voetbal leeft in onze regio. Verslaggever Annelies Dijkman gaat op zoek naar oranjestraten, Bas Muijs laat in een heuse 'marmottenbaan' de uitslag van de komende wedstrijd voorspellen door een muis en ook jij kan aan het woord komen. Jim en Herman rijden namelijk door de hele regio met de opvallende West bus. Kom je ze tegen, ga vooral bij hen langs, want daar kun je reageren op de stelling van de dag. Wie weet zit jij dan in de volgende aflevering van het EK Journaal. 

Woon je zelf in een oranjestraat, zingt jouw kanariepiet het Wilhelmus of heb je iets anders waarvan je denkt dat het in de uitzending thuishoort? Laat het de redactie weten

 

 

 

Radio West

Op Radio West hoor je ook van alles over het EK. In West wordt Wakker praat Martin Bruin je bij en in Muijs in de Middag is het EK Voetbal ook iedere middag te volgen. Bas belt geregeld met BN'ers die meespelen in de Omroep West Voetbalpool. Naast de grote online pool, is op Radio West bij de wedstrijden van het Nederlands Elftal een mini-pool te spelen. De eerste uitzenddag na de wedstrijd rollen er twee winnaars uit, als er tenminste twee mensen de uitslag exact goed hebben voorspeld. De winnaars worden gebeld in West Wordt Wakker en Muijs in de Middag en winnen de echte oranje juichsticks van Omroep West. 


Meedoen kan door je voorspelling naar ons te mailen

  

Online

Ook online (website, app en sociale media) is al het EK Nieuws te volgen. In het EK dossier kun je al het nieuws rondom het EK lekker makkelijk bij elkaar vinden, je hoeft dus niet te zoeken. Je kunt de Omroep West app hier downloaden, dan mis je nooit meer iets. Volg ons ook op Facebook en Instagram.  

 

Hoe voelde het ook alweer?

Voor wie het niet heeft meegemaakt, of gewoon nog even lekker wilt genieten. Bekijk hier een video over het succes van het Nederlands Elftal op het EK 1988.