Prijzenregen op 89.3 Radio West

In december is Radio West de 'Gulste Zender van Zuid-Holland'

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan; de hele maand december staat 89.3 Radio West in het teken van mooie prijzen. We zitten namelijk niet alleen in de laatste maand van het jaar, maar ook in de meest gulle maand van het jaar! Dé tijd om cadeau's te ontvangen én weg te geven. 

Hoe werkt het?
In de radioprogramma's Muijs in de Morgen, Aan de Bak, Broodje Bral, Margriet, Studio Haagsche Bluf (werkdagen) en UIT! en Johan op Zondag (weekend) worden op diverse manieren mooie prijzen weggegeven. Alles wat je moet doen is luisteren en zorgen dat je meedoet aan een spel of precies op het goede moment naar de studio belt.
 
Wat kun je winnen?
Tijdens de 'Gulste Zender van Zuid-Holland' zijn heel veel verschillende prijzen te winnen, die ook elke dag nog worden aangevuld. Denk aan musicalkaartjes, schaatsuitjes met je hele klas, bowlen met je vrienden, uit eten of kerstbomen die je zelf kunt weggeven aan iemand die je dat gunt. Daar draait het toch om tijdens deze feestmaand? 
 
Hoe ziet de actiemaand eruit?
Van 3 t/m 9 december staat de musical The Addams Family centraal: iedere winnaar mag met drie andere personen naar deze musical in het World Forum in Den Haag. Wat moet je daar voor doen? Zodra het alarm klinkt, bel dan naar onze studio en laat je engste lach horen! Inspiratie nodig? Luister dan even naar deze lach.

De week daarna, van 10 t/m 16 december mag je iemand anders verrassen! Gun jij iemand een prachtige kerstboom? Geef diegene dan op via een mailtje aan kerstboom@omroepwest.nl (vertel ons wie je de kerstboom gunt en waarom, vergeet ook je contactgegevens niet in deze mail te zetten). Wie weet bepaalt de jury dat jouw vriend, buurvrouw of loodgieter een echte heerlijk geurende kerstboom van ons krijgt. 

In de week vanaf 17 december verandert de studio in het Radio West Bowlingpaleis. Twee kandidaten bowlen (aan de telefoon!) tegen elkaar. Wie de meeste pins omgooit mag zijn of haar kunsten in de praktijk gaan brengen, want die mag met vijf vrienden gaan bowlen. Bij december hoort ook lekker eten, dus de extra prijs van een dinerbon pak je dan meteen mee. Wil je nog even je bowlingkennis ophalen? Hier leer je hoe je een bal met effect kunt gooien. Deze week kun ook kaartjes winnen voor het bijwonen van de oudejaarsconference Vaarwel 2018 van Sjaak Bral. In welk programma? In 'Broodje Bral' natuurlijk, waar anders dan bij Sjaak zelf!

En dan die week van de Kerstdagen.... Wat we daar gaan doen houden we nog even voor ons. Maar natuurlijk snap je dat je juist in de laatste week van het jaar naar 89.3 Radio West moet luisteren om kans te maken op nóg mooiere prijzen. En natuurlijk ook, omdat je op Radio West dan de mooiste kerstplaten hoort.   

De Gulste Zender van Zuid-Holland: luister elke dag in december naar 89.3 Radio West