Omroep West Haringparty weer groot succes!

 

 

 

Op woensdag 15 juni werd de populaire Omroep West Haringparty voor de 12e keer gehouden.Aan de Laan van 's Gravenmade ontving Omroep West circa 450 gasten. Van adverteerders tot leveranciers en van bekende regiogenoten die regelmatig bij West te gast zijn tot politici. Ook de lokale mediapartners Den Haag FM (Den Haag), de WOS (Westland), Unitiy FM (Leiden) en Studio Alphen (Alphen aan den Rijn) waren aanwezig. Ieder jaar weer blijkt de Omroep West Haringparty een ongedwongen netwerkbijeenkomst die niet gemist mag worden.

Naast haring waren er allerlei andere topproducten uit de regio vertegenwoordigd, zoals de Korenwijn en de Haagse Baggah (kruidenjenever) van Museum Van Kleef uit Den Haag, de heerlijke groenten uit het Westland met Bakkie Fietsen en de bekende Zoetermeerse slager Piet van den Berg zorgde voor het vlees van zijn Nice to Meat, dat werd bereid door chef Alain Adriaansen van Restaurant Hofstede-Meerzigt. Natuurlijk is de Omroep West Haringparty niet compleet zonder de heerlijke truffels van Truffelspecialist Lentz uit Rijswijk, die ook in deze editie gretig aftrek vonden. Maar uiteraard draaide het vooral om de nieuwe haring. Via het Visbureau werd de Hollandse nieuwe haring vers gesneden door Pronk's Viskar.

Hieronder ziet u een video-impressie van de Omroep West Haringparty. 

 

De gemaakte foto's kunt u hier bekijken van fotograaf Henk Ros (Artfoto's) en hier van Hiske van der Gronden.

De radiouitzendingen van Studio Haagsche Bluf (Tjeerd Spoor) en Rudo op de Radio (Rudo Slappendel), die live vanaf de Haringparty uitzonden, zijn ook terug te luisteren op onze website bij Radio Gemist.

Fotograaf en Omroep West cameraman Govert Overbeeke maakte deze foto's.

 

De Omroep West haringparty werd mede mogelijk gemaakt door:

   

Ave2q logo haringparty