Instellingen

Ontknoping Noordwijk - Quick Boys live bij West

Noordwijk - Quick Boys
Noordwijk - Quick Boys
NOORDWIJK - De spanning in Noordwijk en Katwijk stijgt. Zaterdag valt de beslissing in de Hoofdklasse A en moet duidelijk worden of Noordwijk of Quick Boys kampioen wordt. Omroep West zendt de wedstrijd live uit.
De beslissing zal vallen op het veld van Noordwijk. De wedstrijd was binnen een mum van tijd uitverkocht. Maar wie achter het net viste, kan het duel nu alsnog volgen.
Via de livestream van Westonline.nl wordt de krachtmeting zaterdagmiddag live uitgezonden. De wedstrijd begint om 16.00 uur. Klik vanaf dat moment de livestreambutton aan in de rechterbalk van onze website.
Natuurlijk kunt u voor een liveverslag ook terecht bij Radio West Sport, zoals elke zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur op 89.3 Radio West. Vanaf 21.30 uur is op televisie een samenvatting van drie kwartier te zien in TV West Sport.

Gelijke stand

Noordwijk en Quick Boys eindigden afgelopen weekend tezamen op de eerste plaats in de Hoofdklasse A. Voor de laatste speeldag had Noordwijk nog drie punten voorsprong, maar door een nederlaag bij Excelsior Maassluis kon Quick Boys die achterstand nog inlopen. Aan het eind van de zaterdagmiddag stonden beide ploegen op 58 punten.
Deze week moet duidelijk worden welke van de twee ploegen de sterkste is. De winnaar mag zich kampioen noemen en speelt volgend seizoen in de Topklasse. De verliezer krijgt een herkansing in de nacompetitie, daarin zijn Scheveningen en Young Boys de tegenstanders.