Instellingen

RBC: Bryan Adams zegt af, rest onzeker

Zandsculptuur van Bryan Adams en Elton John
Zandsculptuur van Bryan Adams en Elton John
DEN HAAG - De Golden Earring weet officieel niets van de afzegging of verplaatsing van het Royal Beach Concert in Den Haag. De manager moest het nieuws dat het evenement is verplaatst naar eind augustus uit de krant vernemen. Ook het management van Elton John in Londen weet nog van niets.
De Canadese zanger Bryan Adams heeft op Facebook laten weten dat hij niet meer naar het Royal Beach Concert komt in Den Haag. Het is nog niet bekend of de andere artiesten wel kunnen.
Dinsdag werd bekend dat het Royal Beach Concert in plaats van op 4 juni op het Scheveningse strand waarschijnlijk verplaatst wordt naar 27 augustus op het Malieveld in Den Haag. De organisatie is hierover nog in gesprek met de gemeente Den Haag.

Alleen Do van de partij

De grote vraag is of het gaat lukken om alle artiesten die zijn geboekt voor 4 juni zover te krijgen de boeking te verschuiven naar 27 augustus. Alleen van zangeres Do is bekend dat ze een gaatje vrij houdt in haar agenda, maar haar manager zegt wel dit pas vast te leggen op het moment dat het echt zeker is dat het concert ook op die dag doorgaat.