'Snel duidelijkheid Royal Beach Concert'

DEN HAAG - Er moet snel duidelijkheid komen over het Royal Beach Concert. Dat zegt de Politieke Partij Scheveningen (PPS). De partij zegt dat ondernemers voor tonnen gedupeerd worden door de mogelijke afgelasting van het evenement.
De fractie van de PPS wil dat bezoekers met een toegangskaartje schadeloos worden gesteld en heeft hierover vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders. De organisatie van het Royal Beach Concert overweegt om het evenement naar Almere te verplaatsen. Er was eerder sprake dat het Royal Beach Concert zou worden gehouden op het strand van Scheveningen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop ligt op dit moment stil, tot er duidelijkheid is over de plaats, lokatie en line-up. Er zijn nu ruim 15.000 kaarten verkocht. Het concert met Elton John, Bryan Adams, Golden Earring en Do stond eerst gepland op 4 juni. De organisatie besloot dat af te gelasten, omdat de bereikbaarheid van Scheveningen niet goed genoeg zou zijn. Daarna werd 27 augustus genoemd als mogelijke nieuwe datum, maar Bryan Adams kan dan niet.