Mogelijk oplossing voor gedupeerden Royal Beach Concert

Royal Beach Concert
Royal Beach Concert
REGIO - DEN HAAG – Voor mensen die in het bezit zijn van een kaartje voor het uitgestelde Royal Beach Concert, maar die daar niet bij kunnen zijn, komt mogelijk toch een oplossing.
Organisator Bob Reiche zei vrijdag op Radio West dat mensen die er echt niet bij kunnen zijn, zich kunnen melden via de website van het evenement. ‘Wij zullen kijken of we met die mensen compenserende maatregelen kunnen treffen’, aldus Reiche.
Gedupeerden probeerden eerder al gezamenlijk hun geld terug te krijgen door het starten van een website. Ook de Consumentenbond en DAS Rechtsbijstand kwamen in actie. Volgens organisator Reiche proberen deze instanties alleen maar winst te halen uit de situatie, door gemakkelijk in de publiciteit te komen.
Afgelasting
Artiesten als Elton John en Bryan Adams zouden op 4 juni optreden tijdens het evenement op het strand van Scheveningen, maar op 31 mei maakte de organisatie bekend dat het concert niet doorging. Aanvankelijk werd gesproken over een herkansing op zaterdag 27 augustus, maar ook die datum gaat niet door. Bryan Adams en Elton John zijn die dag niet beschikbaar.
Een nieuwe datum voor het Royal Beach Concert is vooralsnog niet bekend.