Reiche: 'Onzinnige combinatie Elton John'

Elton John
Elton John
DEN HAAG - Organisator Bob Reiche van het afgelaste Royal Beach Concert ontkent dat er gekeken wordt naar een combinatieconcert van Elton John met Duran Duran.
Volgens het AD zou de organisator de mogelijkheden bekijken om beide optredens samen te voegen. In een reactie aan Omroep West zegt Reiche echter dat het AD het verhaal verkeerd heeft opgeschreven. Hij noemt Elton John en Duran Duran een 'onzinninge combinatie'.
Duran Duran zou optreden tijdens The Hague Jazz, maar dat ging niet door. Het Royal Beach Concert stond gepland voor 4 juni op het strand van Scheveningen, maar de organisatie maakte op 31 mei bekend dat het concert niet doorging. Aanvankelijk werd gesproken over een herkansing op zaterdag 27 augustus, maar op die datum bleken Bryan Adams en Elton John niet beschikbaar te zijn. Reiche zei dinsdag op Den Haag FM nog steeds in gesprek te zijn met artiesten om het Royal Beach Concert te kunnen organiseren, maar misschien niet op het strand van Scheveningen.
Terugbetaald
De Consumentenbond houdt intussen nog steeds vast aan de rechtszaak waarbij 150.000 euro wordt geëist van de 15.000 eerder verkochte kaartjes. Reiche beweert echter dat inmiddels zeventig à tachtig procent van de kaartkopers hun geld al terugbetaald heeft gekregen, zei hij op Den Haag FM.