Maffia-verdachte Trees N. meldt zich bij politie

DEN HAAG - De Haagse Trees 'La Signora' N. is samen met haar partner aangehouden door politie Haaglanden. De twee stonden sinds enkele weken internationaal gesignaleerd in verband met een Italiaans politie-onderzoek naar handel in verdovende middelen.

Trees N. zou een rol spelen in een groot cocaïnenetwerk van de Italiaanse maffia. Het stel meldde zich maandag uit eigen beweging op het politiebureau Segbroek.

De laatste jaren woonde de 47-jarige Trees N. in een rijtjeshuis aan de Van Bylandtstraat in het Haagse Regentessekwartier. Vorige maand deed de politie al invallen in twee Haagse woningen, waar de verdachten niet werden aangetroffen. Op een van de adressen bleek de waarnemend Surinaamse ambassadeur te wonen. De waarnemend ambassadeur van Nederland in Suriname maakte bij de minister van Buitenlandse Zaken in dat land excuses voor de inval.

De verdachten zitten vast en worden dinsdag voorgeleid. Dan wordt beslist of ze in afwachting van de behandeling van het overleveringsverzoek vast blijven zitten.

Deel dit artikel: