Verrassende radio waar je blij van wordt

REGIO - Verrassende radio waar je blij van wordt. Dat is het nieuwe Radio West dat vanaf 2 april te horen is op 89.3 FM. Opvallende nieuwkomer is het unieke ‘Debby en haar Mannen’, een radio- en televisieprogramma ineen met Debby Roukens en dagelijks een andere man, zoals Sjaak Bral, Pierre Wind, Karel de Rooij, Fred Zuiderwijk, Peter Tuinman, Marcel Verreck of Frits Huffnagel.

Debby en haar mannen zorgen elke werkdag voor drie uur spontane radio vol bijzondere gasten, live muziek, gezelligheid en gedoe vanuit de huiskamerstudio.

Zo komt op maandag de cast van Oh Oh Cherso langs om na te praten over Barbie’s bruiloft,.

Later in de week komt bijvoorbeeld de wereldkampioen Paaldansen Denise Mulder een lesje Polefitness geven en wordt een unieke Lego-machine gebouwd door een wereldrecordhouder: de Naaldwijker Ben Jonkman.

De eerste editie van Debby en haar Mannen is op maandag 2 april tussen 9 en 12 uur te horen op 89.3 Radio West en tegelijk te zien op TV West.

Zangers, technici en vormgevers zijn achter de schermen al weken bezig met het nieuwe jinglepakket. In de studio van The Rocketeers in Hilversum zijn de jingles ingezongen.

De nieuwe programmering per 2 april. Een overzicht:
 
6-9 uur Mogge Michiel
Michiel Steenwinkel brengt je elke morgen frisse muziek en veel nieuws uit Zuid-Holland en de rest van de wereld. Zodat je wakker, bijgepraat en blij aan de nieuwe dag begint.
 
9-12 uur Debby en haar Mannen (ook live op TV West)
Debby Roukens en haar man van de dag ontvangen bijzondere gasten in een huiskamerstudio. Debby doet het dagelijks met een andere man, zoals Sjaak Bral, Pierre Wind, Karel de Rooij, Fred Zuiderwijk, Peter Tuinman, Marcel Verreck of Frits Huffnagel.
 
12-14 uur Studio Haagsche Bluf met Tjeerd en Nicolette
Nieuws, achtergronden en een flinke dosis cultuur en dat met goede muziek en een uniek Haags sausje. Met Tjeerd Spoor en Nicolette Krul.
 
14-16 uur Ron’s Platenkast
Muziek. Heel veel goede muziek. Live in de studio of direct uit Ron Davids’ eigen platenkast. Het nieuwe middagprogramma van Radio West maakt het wel heel makkelijk om de middag door te komen.
 
16-19 uur Patrick in de Spits
De file wordt een feestje. Want Patrick van Houten sleept je door de spits met een flinke dosis vrolijkheid. Maar ook als je niet in de auto zit praat Patrick je bij over het laatste nieuws, actueel weer en verkeer, shownieuws enz. enz. 
 

 

Deel dit artikel: