´Ambtenarenapparaat Den Haag is traag en log´

DEN HAAG - Het ambtelijk apparaat in gemeente Den Haag is traag en log. Dat zegt directeur van de Uithof Eugène de La Croix in het programma West Business.

´In een stad is het belangrijk dat ondernemers gewoon kunnen ondernemen,´ aldus de la Croix. En dat is volgens de Haagse ondernemer nu niet altijd het geval in Den Haag. ´Soms ervaar je tegenwerking in plaats van medewerking.´

De la Croix reageerde op de komst van een nieuwe ondernemerspartij die opgericht wordt door oud-Kamerlid van de PVV Richard de Mos.


West Business

West Business is elke zondag om 11.00 uur te zien op TV West en duurt 40 minuten. Het programma wordt vanaf 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur steeds in zijn geheel herhaald.

Deze week zit  Richard de Mos aan tafel. Hij is oud-Kamerlid van de PVV en hij vertelt over de plannen voor een nieuwe ondernemerspartij in de Haagse gemeenteraad. Ook de directeur van schaatsbaan de Uithof, Eugene de la Croix praat mee. De derde gast is oud schaatser Martin Hersman. Hij kijkt vooruit op het komende schaatsseizoen.

Deel dit artikel: