Voorschotense slager wint belangrijke vakprijs

VOORSCHOTEN - Slagerij Aad van Eijk uit Voorschoten heeft de mooiste vleeswarentoonbank van Nederland. Dat heeft een jury van de brancheorganisatie voor vlees bepaald naar aanleiding van een competitie op Facebook. Daar stemden 358 mensen op de slagerij van Van Eijk. De slagersfamilie heeft met de prijs 1000 euro gewonnen.

De jury was onder de indruk van de aantrekkelijke toonbank met vleeswaren, maar was ook te spreken over het verhaal erachter. Want al sinds de oprichting in 1971 is Van Eijk bezig met het zelf fokken van koeien en schapen. Dat is diervriendelijk, maar het levert ook een goed en lekker stuk vlees op. 'Een win situatie', aldus zoon Walter van Eijk. 'We merken dat onze klanten steeds vaker bereid zijn om wat meer geld neer te leggen voor een echt goed stuk vlees.

Vader en oprichter Aad van Eijk is apetrots op zijn kinderen. Ze runnen het bedrijf met zijn vieren. Vader Aad doet het met zijn 65 jaar wat rustiger aan en laat de dagelijkse gang van zaken het meeste over aan zijn kinderen.

Deel dit artikel: