Jokertje haakt af, dus Sterretje danst op het ijs

DEN HAAG - Jokertje, bekend uit 'Oh Oh Cherso', doet toch niet mee als kandidaat aan 'Sterren Dansen op het IJs'. Volgens zijn manager heeft de Hagenaar het veel te druk met zijn studie. De deelname van Robert Minderhoud, zoals Jokertje in het echt heet, was al rond met de tv-zender. Maar toen hij het trainingsschema in de bus kreeg, moest de tv-persoonlijkheid toch afhaken.

Voor begin volgend jaar staat een flink aantal tentamens op de agenda en dat bleek niet te combineren met het trainingsschema voor 'Sterren Dansen op het IJs'. Minderhoud is derdejaars student Facility Management aan de Haagse Hogeschool. Tot nu toe gaat hem dat goed af, zijn propedeuse heeft hij in versneld tempo gehaald. Normaal gesproken duurt dat twee jaar, maar Jokertje slaagde erin die studiefase binnen een jaar af te ronden.

Oh Oh Vegas
De bekende Hagenaar heeft het sowieso druk. Hij is net terug van opnames in Amerika, voor de opvolger van 'Oh Oh Cherso'. Het programma, dat als werktitel 'Oh Oh Vegas' heeft, draait opnieuw rond een groep jonge Hagenaars. Minderhoud brak door met 'Oh Oh Cherso' en had het daarna ontzettend druk met allerlei optredens. Dankzij zijn bekendheid deed hij veel promotie-optredens en werd er een groot aantal meet and greets georganiseerd. Daarom besloot Jokertje eerder al om zijn baantje als vakkenvuller bij een supermarkt op Scheveningen vaarwel te zeggen en nam hij een jaar een sabbatical.

Sterretje danst op het ijs
Inmiddels is ook bekend wie zijn vervanger wordt in het programma van SBS. Dat is Tony Wyzcinski, beter bekend als Sterretje. Ook hij is bekend geworden dankzij 'Oh Oh Cherso'. De manager van beide heren denkt dat Tony een goede kans maakt in het programma. 'Hij kan een aardig potje schaatsen', zegt manager Jake Hampel. Dat komt omdat Tony als amateur ijshockeyer speelt in de 4e divisie bij The Hurricanes van de Haagse club HIJS HOKIJ. Tony is op het laatste moment pas ingevlogen als deelnemer en daardoor heeft hij wel een trainingsachterstand. 'Maar die gaat hij helemaal goedmaken', zegt de manager. De eerste aflevering van het programma is op nieuwsjaarsdag.


 

Deel dit artikel: