Sectierapport Anass duikt op

DEN HAAG - Op internet zijn documenten verschenen die zouden gaan over de dood van de 13-jarige Annass in Wassenaar. Het gaat onder meer om het sectierapport.

De documenten waren door het Openbaar Ministerie in Den Haag aan de familie van Anass gestuurd. Ook een proces-verbaal van de Haagse politie staat afgedrukt. 

In de verslagen wordt gesteld dat Anass de hand aan zichzelf heeft geslagen. Maar uit de stukken zou volgens de site, waar de documenten staan gepubliceerd, juist blijken dat er nog steeds veel dingen onduidelijk zijn. De politie zou aansturen op de conclusie dat Anass zichzelf van het leven heeft beroofd.

Vermissing

Anass Aouragh werd op donderdag 7 februari gevonden in een bos in Wassenaar. Hij werd sinds de avond ervoor vermist. Na uitgebreid onderzoek en sectie op het lichaam van de jongen, liet de politie weten dat er geen aanwijzingen zijn gevonden die duiden op een misdrijf.

De vader van Anass denkt dat zijn zoon is vermoord. 'Iemand die zelfmoord gaat plegen, denkt daar natuurlijk over na', aldus zijn vader. Volgens hem was Anass die middag druk bezig in de bibliotheek, met het kopen van kleding en het bezorgen van folders. 'En op een gegeven moment komt hij hier (in het bos) en denkt hij oh, ik ga zelfmoord plegen? Dat is flauwekul.'

Deel dit artikel: