Plassen voor Groep De Mos op Scheveningen

DEN HAAG - Strandbezoekers op Scheveningen gaan plassen voor schone stranden. De politieke partij Groep De Mos heeft met strandtent Blue Lagoon op Scheveningen afgesproken dat de opbrengsten van een seizoen lang plassen op het strand naar deze eenmansfractie in de Haagse gemeenteraad gaan.

Raadslid Richard de Mos heeft toegezegd het plasgeld te gebruiken voor het voeren van zijn politieke campagne voor de verkiezingen in maart 2014. ‘Het strijden voor schone stranden aan de Haagse en Scheveningse kust is een belangrijk actiepunt van mijn partij’, aldus De Mos.

Eerder nam gemeente Den Haag het voorstel van Groep De Mos over om de Blauwe Vlag, een internationale onderscheiding voor schone stranden, weer aan te vragen. De Mos: ‘Nu roep ik op tot hagelwitte stranden. Afval gaat dus in de afvalbakken, peuken ruimen we op en een plasje plegen doen we op het toilet.’

Kwartje voor Groep de Mos
 
Strandtent Blue Lagoon steunt Groep de Mos in deze strijd voor schone stranden.  Eigenaar Peter Ludovici: ‘Geweldig hoe Richard knokt voor een schoon strand en voor de belangen van de strandtenthouders. Diegenen die bij mij komen plassen, betalen een kwartje aan Groep de Mos, zodat deze partij geld krijgt om campagne te voeren voor de naderende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014.’

De strandtenteigenaar ziet niets kwaads in het op deze manier steunen van een politieke partij. De opbrengst van een seizoen lang plassen kan oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Deel dit artikel: