'Patiënten verdwenen Haagse tandarts ondergebracht bij andere tandartsen'

DEN HAAG - Patiënten van de Haagse tandarts Peter Thiel kunnen worden ondergebracht bij andere tandartsen in de regio. Dat zegt de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT). Volgens de beroepsvereniging zijn er voldoende tandartsen in de Haagse regio die de patiënten van Thiel kunnen en willen overnemen.

De NMT adviseert patiënten van Thiel die een andere tandarts zoeken te kijken op de site Alles over het gebit. Op deze site is te zien welke tandartsen nog patiënten aannemen. Tandarts Peter Thiel vertrok enkele weken geleden plotseling met de noorderzon zonder zijn patiënten van de Haagse tandartsenpraktijk Apollonia Dentistry in te lichten.

Door het plotselinge vertrek van de tandarts kunnen patiënten niet worden behandeld en zijn hun dossiers niet in te zien. Volgens Zorgbelang Zuid-Holland is er ook onduidelijkheid over geld dat door patiënten is overgemaakt voor behandelingen.

De NMT is niet te spreken over de handelswijze van tandarts Thiel. Zijn noemen het bijzonder kwalijk dat hij zijn patiënten zonder ze te informeren zo in de steek heeft gelaten.

Oproep

Bent u ook een gedupeerde patiënt? Dan is Omroep West geïnteresseerd in uw verhaal. Verhalen kunnen doorgegeven worden via online@omroepwest.nl

Deel dit artikel: