Aanhoudingen in onderzoek naar moord op Haagse Rini van Setten

DEN HAAG - De politie heeft dinsdagochtend in het onderzoek naar de moord op de Hagenaar Rini van Setten vier mannen uit Den Haag aangehouden. De verdachten zijn 32, 43, 48 en 58 jaar.

Daarnaast zijn er meerdere panden in de regio doorzocht. Twee van de aangehouden verdachten zijn lid van motorclub Satudarah Trailer Trash in Den Haag. De politie heeft ook huiszoeking gedaan in het clubhuis van deze motorclub.

De recherche sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Het lichaam van de 36-jarige Rini van Setten, ook bekend als Haagse Rinus, werd op vrijdag 8 februari onderaan een dijk gevonden in Bergambacht. Hij bleek door geweld om het leven te zijn gekomen. De hoofdofficier van justitie in Den Haag loofde een beloning van 15.000 euro uit voor de tip die leidt naar de dader van de moord.

De aangehouden verdachten zitten in alle beperkingen. Dat betekent dat ze alleen met hun advocaat contact mogen hebben. Het OM is daarom terughoudend met het geven van informatie en kan op dit moment niet meer zeggen over de verdenkingen tegen deze vier verdachten.

Deel dit artikel: