Honderden fans huldigen kampioenen ZZ Leiden

LEIDEN - De basketballers van ZZ Leiden zijn vrijdagavond gehuldigd in de Vijf Meihal, de thuishaven van de kersverse kampioen van Nederland.
Honderden fans kwamen op het feest af. De ploeg werd toegesproken door voorzitter Marcel Verburg en hoofdsponsor Hans van der Leek. Coach Toon van Helfteren en aanvoerder Arvin Slagter bedankten iedereen voor de steun afgelopen seizoen.
Leiden werd donderdag voor de tweede keer in drie jaar tijd landskampioen. De finale werd met 4-0 gewonnen van Aris Leeuwarden. Aanstaande zondag wordt ZZ Leiden nog een keer gehuldigd. Dat gebeurt tijdens de Leiden Marathon.

Leiden Marathon bij Omroep West

Omroep West staat de hele zondag in het teken van de Leiden Marathon. Radio West en Unity FM zenden het evenement rechtstreeks uit op de radio van 12.00 tot 17.00 uur. Om 20.00 uur is er een special op TV West te zien.
De uitzending wordt 's zondags ieder uur herhaald, maandag de hele middag en verschijnt zondagavond op internet. Ook de huldiging van ZZ Leiden is op radio en televisie te volgen. Omroep West houdt vanaf 10.00 uur een liveblog bij op haar website.
Foto: VI-Images/OrangePictures