Vermiste Gosia uit Alphen aan den Rijn dood gevonden

ALPHEN AAN DEN RIJN - Gosia Orszulik uit Alphen aan den Rijn is dood gevonden. Dat meldt de politie. De stoffelijke resten van de Alphense zaten in een koffer die vorige week in Weteringbrug (Noord-Holland) werd aangetroffen.

Het lichaam is geïdentificeerd na sectie bij het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag. De 32-jarige vrouw werd vorige week dinsdag als vermist opgegeven. Haar familie in Polen is inmiddels op de hoogte gebracht van de vondst.

Na de verdwijning werd de echtgenoot van Gosia opgepakt. Hij wordt verdacht van moord en/of doodslag. Afgelopen vrijdag werd zijn voorarrest door de rechter-commissaris met twee weken verlengd.

Geen resultaat

Eerdere zoekacties door de politie leverden niets op. Er werd onder meer gezocht met helikopters en sonarboten. Ook werd er woensdag nog voor de zevende dag forensisch onderzoek gedaan in het huis van Gosia en haar man, in de Alphense Saffierstraat.

De politie laat weten dat er de komende dagen nog verder wordt gezocht naar resten van Gosia Orszulik in onder meer de Zegerplas en de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn. Het onderzoek van de politie eenheid Noord-Holland is inmiddels overgedragen aan de Alphense recherche.

Foto's: John van der Tol

Deel dit artikel: