Godfather roddeljournalistiek Henk van der Meijden krijgt eigen tv-serie

DEN HAAG - De godfather van de Nederlandse roddeljournalistiek Hagenaar Henk van der Meijden, krijgt een eigen televisieserie. In de zesdelige serie van Nostalgienet, blikt van der Meijden terug op zijn carrière.

In 1977 richtte hij het weekblad Privé op, na al een aantal jaar onder die gelijknamige naam een pagina in de Telegraaf vol te schrijven. In dat zelfde jaar start ook TV Privé bij de TROS, waar Van der Meijden  gasten uit binnen- en buitenland ontvangt. Standaard krijgen de buitenlandse gasten na afloop een Delfts Blauw kado van de presentator. 

Circustheater

Samen met Joop van den Ende en Benoit Wesley was Henk van der Meijden begin jaren ‘90 eigenaar van het Scheveningse Circustheater en was in die hoedanigheid mede betrokken bij de theaterproductie van Les Miserables en Phantom of the Opera.

Stardust Theatre, het productiebedrijf van Van der Meijden  is één van Nederlands grootste theaterproducenten, met recente voorstellingen als Hans Klok The New Houdini en Ellen ten Damme in Cirque Stiletto 2.

Op 26 juni, Henk van der Meyden zijn 75ste verjaardag, begint de serie op Nostalgienet.

Deel dit artikel: