Ticketprijs vredesconcert Den Haag gehalveerd

DEN HAAG - Kaartjes voor het Peace One Day Celebration-concert, het concert ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het Vredespaleis, zijn voor de helft van de prijs te koop. In plaats van honderd euro kosten tickets nu vijftig euro. Dat heeft concertorganisator AT Event bekend gemaakt.

Volgens AT Events was de originele verkoopprijs te hoog en zijn er genoeg kaarten over. Mensen die al een kaartje hebben gekocht, krijgen het teveel betaalde bedrag terug.

Kane en The Feeling

Het Peace One Day Celebration-concert vindt 21 september plaats bij het Vredespaleis in Den Haag en markeert het einde van de viering van het honderdjarig bestaan van het instituut. Er zijn optredens van onder meer de Haagse groep Kane, de Britse band The Feeling en de Braziliaanse percussionist Carlinhos Brown. 

Voorafgaand aan het Peace One Day Concert worden in de tuin van het Vredespaleis ook concerten gegeven door Trijntje Oosterhuis, met het Residentie Orkest, en de Pink Floyd-tributeband Pink Project. Alle concerten worden op nonprofit-basis georganiseerd. 


 

 

 

Deel dit artikel: