Oeps... reclame voor dode krab Alexander hangt er nog

DEN HAAG - De reuzenspinkrab Alexander van Sea Life op Scheveningen blijft ook na zijn dood de gemoederen bezig houden. Het dier had deze zomer de grote publiekstrekker moeten worden van de Scheveningse onderwaterwereld-attractie, maar overleed compleet overwachts. Om ervoor te zorgen dat Alexander massa's mensen naar Sea Life zou trekken, was er een grote postercampagne opgezet.

Door heel Den Haag hingen borden, met een reclame om het dier vooral te komen bekijken. Maar pijnlijk genoeg zijn een week na zijn dood nog steeds niet alle posters weggehaald.

Hadden al weg moeten zijn

'Als het goed is, zijn alle reclameborden verwijderd', zegt Sea Life. Maar geconfronteerd met het feit dat er nog steeds posters hangen zegt een medewerker dat het niet de bedoeling is en dat ze echt allemaal weg zouden moeten zijn. 'We gaan meteen contact opnemen met het bedrijf dat de posters heeft opgehangen'.

Doodoorzaak nog onduidelijk

Ondertussen is nog niet duidelijk wat de dood van reuzenspinkrab Alexander heeft veroorzaakt. Daarnaar loopt een onderzoek en dat moet eind van deze week klaar zijn. Wel is duidelijk dat Sea Life voorlopig geen nieuw exemplaar krijgt.

Deel dit artikel: