ADO Den Haag herhaalt: Jerson Cabral pas in beeld bij vertrek Tjaronn Chery

DEN HAAG - FC Twente-speler Jerson Cabral was zaterdagmiddag aandachtig toeschouwer bij de oefenwedstrijd tussen ADO Den Haag en Excelsior. De aanvaller staat in de belangstelling van ADO.
Voor veel supporters was het een simpele optelsom: 'Die zal binnenkort wel naar ADO komen.' Dat was de algemene conclusie, maar zover is het nog niet. Er is een gesprek geweest tussen ADO-trainer Maurice Steijn en voetballer Cabral. 'We hebben ons idee van voetballen met hem gedeeld en we hebben ons bij Twente gemeld om te kijken of het haalbaar is om hem een jaar te huren', vertelt Steijn na de oefenwedstrijd tussen ADO Den Haag en Excelsior. Op de vraag of Cabral ook haalbaar is wanneer Chery niet vertrekt, antwoordt Steijn: 'We moeten op de centen letten, maar wanneer Chery blijft is Cabral nog steeds een interessante speler voor ADO.'
ADO Den Haag laat desgevraagd weten dat Jerson Cabral een interessante optie is indien Tjaronn Chery vertrekt. Voor de Haagse aanvaller is interesse uit Groningen, maar de onderhandelen zitten momenteel vast.