Auto's willen elkaar van weg duwen op de A12 bij Zoetermeer [MET VIDEO]

mercedes-pauper A12 zoetermeer
mercedes-pauper A12 zoetermeer
ZOETERMEER - Op internet is een filmpje opgedoken van twee auto’s die elkaar van de weg proberen te duwen op de A12 bij Zoetermeer. De verkeerspolitie zegt in een reactie dat ze gaat kijken naar het filmpje om te zien of ze er iets mee kunnen en of ze de bestuurders kunnen achterhalen.
De eigenaar van de Mercedes is al nagetrokken door de politie. Het gaat in ieder geval om een man met een rijbewijs, voor meerdere soorten voertuigen zelfs. Hij begaat verschillende overtredingen in het filmpje, Hij snijdt af, doet aan bumperkleven, gebruikt geen richtingaanwijzer en nog meer. Maar het is maar de vraag of de politie daadwerkelijk iets kan met het filmpje, dat vrijdag opdook op de website geenstijl.nl.
Want volgens een woordvoerder zitten er nogal wat haken en ogen aan. Zo is het niet makkelijk wie er nu daadwerkelijk heeft gereden. Ook is het niet duidelijk wanneer en waar precies het filmpje is gemaakt. Daarnaast moet je voor overtredingen mensen ook op heterdaad betrappen. En bij bumperkleven moet je weer weten hoe hard iemand rijdt. Het is dus maar de vraag of het de investering waard is om er achteraan te gaan.