West Zomersafari: slapen in een Polenhotel

WESTLAND - Arbel en Liza hopen komende nacht te slapen in een Polenhotel. De twee Omroep West-verslaggevers zijn zojuist in Wateringen aangekomen, maar of ze daadwerkelijk in het hotel kunnen overnachten is nog onduidelijk.
Liza en Arbel hebben de luxe paardenranch in Naaldwijk verlaten en testen vanavond de gastvrijheid van buitenlandse werknemers. ‘We zijn naar Wateringen gereden. Hier is een groot hotel met voornamelijk Poolse werknemers’, vertelt Liza.

Onzekerheid

Of de verslaggevers hier ook een nachtje kunnen verblijven is nog niet helemaal zeker. ‘Het is niet zo groot, dus ik hoop dat het past.’ Dat mist Liza ook het meest van huis, de zekerheid van een dak boven je hoofd. ‘Ik ben nu de hele dag bezig met het zoeken van een slaapplek en eten.’ Heb je een tip voor deze verslaggevers? Mail dan naar zomersafari@omroepwest.nl.
Tijdens de West Zomersafari testen verslaggevers van Omroep West de gastvrijheid in de regio. Zonder geld trekken Arbel en Liza deze week door het Westland. De eerste nacht konden Liza en Arbel al verblijven op een camping in Monster. De tweede nacht sliepen ze in een tomatenkas.
Volg hier de avonturen van Liza en Arbel.