Happy Birthday Cesar Zuiderwijk op TV West

REGIO - Ter ere van zijn 65ste verjaardag verrasten familie en vrienden Cesar Zuiderwijk op 18 juli met een groot feest in het Haagse Theater Diligentia. Tal van beroemde drummers en andere muzikanten traden op om Cesar op een onvergetelijke manier te verrassen. Al die hoogtepunten zijn zaterdag 3 en zondag 11 augustus te zien op TV West in het programma ´Happy Birthday Cesar Zuiderwijk´.
Cesar schoot vol toen hij bij Theater Diligentia zo’n 50 drummers ‘Radar Love’ zag spelen. Tal van bevriende muzikanten traden op tijdens de feestelijke bijeenkomst. Onder meer Livin’ Blues, Rene and his Alligators en The Clarks betraden het podium. Bijzonder waren ook de trommelende hulpkoks van Henk Savelberg, de Radar Love-column van Nico Dijkshoorn en videoboodschappen van beroemde drummers.
Veel bekende mensen kwamen af op het feest, onder wie zanger/bassist Henny Vrienten, zanger Boudewijn de Groot, acteur Karel de Rooij en verschillende (ex)leden van de Golden Earring.

Van Henny Vrienten tot Brian Bennett

Hoogtepunt van de avond was het optreden van Cesar Zuiderwijk met drummer Brian Bennett van The Shadows (foto). 'Het emotioneert me dat al die mensen dit voor mij hebben gedaan', aldus een ontroerde Cesar Zuiderwijk.

Uitzendtijd

‘Happy Birthday Cesar Zuiderwijk’ is op zaterdag 3 augustus vanaf 17.25 uur en op zondag 11 augustus vanaf 18.00 uur te zien op TV West (daarna elk uur in de herhaling).