West Zomersafari: Schapen knuffelen in Bergambacht

GROENE HART - Het duo Marjolein en Jade is vandaag voor de Zomersafari richting het Groene Hart vertrokken. Volgens hen was er geen betere plek om te beginnen dan Bergambacht, in het uiterste hoekje van de regio. We horen niet dagelijks van de bewoners uit dit pittoreske dorp, dus het werd hoog tijd om te kijken of er nog leven in de brouwerij is.

Even leek dat niet het geval. Bij de eerste boerderij waar het team aanklopte, zaten de deuren op slot en ontbrak ieder teken van leven. Maar uiteindelijk liet boerin Henny zich zien. Na een kop thee en een koekje mochten de verslaggevers mee het weiland in, want Jade houdt van dieren en het leek haar een goed idee om de grazende schapen te knuffelen. Daar waren ze helaas niet van gediend. Hun zoektocht naar een slaapplek eindigde vandaag bij een zorgboerderij in Vlist. Morgen zie je of het ze gelukt is.


Tijdens de West Zomersafari testen verslaggevers van Omroep West de gastvrijheid in de regio. Zonder een cent uit te geven proberen ze slaapplekken en maaltijden te bemachtigen. Volg de avonturen van Marjolein en Jade op de voet via het live blog. Wil jij deze twee dames aan een slaapplek helpen, laat het dan weten via zomersafari@omroepwest.nl

Deel dit artikel: