All in Care, grote aanbieder Haagse thuiszorg failliet

Thuiszorg
Thuiszorg
REGIO - DEN HAAG Een van de grote aanbieders van zorg in Den Haag, All in Care Thuiszorg, is failliet. De stichting leverde aan ruim 900 Hagenaars hulp bij het huishouden.
All in Care is een van de 26 aanbieders van zorg waarmee de gemeente een contract heeft gesloten voor het uitvoeren van de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO).
Als alles goed gaat, heeft het faillissement geen gevolgen voor de mensen die hulp krijgen, schrijft de Haagse wethouder Karsten Klein (CDA) aan de gemeenteraad.

Axxicom neemt zorg over

Hoewel  het faillissement vorige week werd uitgesproken, gaat de zorg nog door tot vrijdag 9 augustus. De curator van All in Care heeft volgens Klein een overeenstemming bereikt met een andere aanbieder van zorg, Axxicom. En dat bedrijf wil de medewerkers van All in Care die als huishoudelijke hulp werkzaam zijn in dienst nemen, zodat klanten hun vaste medewerker kunnen houden.
De wethouder kan daarmee leven, schrijft hij. ‘Voor de gemeente is dit een passende oplossing. De continuïteit van de hulp en de werkgelegenheid van het personeel wordt op deze wijze het beste geborgd.’ Alle klanten die Hulp bij het Huishouden van All in Care krijgen, worden deze week geïnformeerd.