Nick en Simon spelen op de feestweek in De Lier

Nick en Simon
Nick en Simon
WESTLAND - De feestweek in De Lier heeft twee grote namen weten te strikken. Nick en Simon komen naar het Westlandse dorp. Het Volendamse duo komt op vrijdag 23 augustus vanaf 16.00 uur optreden in de tent.
 ‘We verwachten heel veel mensen. Toen we bekend maakten dat Nick en Simon naar De Lier komen ontplofte onze Facebookpagina’, zegt organisator Piet Voskamp. De organisatie heeft het nieuws zo laat mogelijk naar buiten gebracht omdat er beperkte ruimte is in de tent.

Trots

Voskamp is erg trots dat deze grote namen op BradeLierweek komen optreden: ‘We wilden dit jaar ondanks de crisis groot uitpakken en dat is met Nick en Simon zeker gelukt!’ De BradeLierweek wordt gehouden van zondag 18 t/m 24 augustus in De Lier.

Nog meer talenten

Behalve het legendarische Volendamse duo, komen er ook nog andere artiesten optreden. Zo komt Zanger Rinus naar De Lier. Hij is in heel Nederland bekend geworden dankzij zijn hit 'Hé Marloes, ik wil met jou onder de douche.' Tenslotte komt ook zanger Peter Beense het Westlandse dorp op zijn kop zetten.