ADO Den Haag in dezelfde opstelling tegen Go Ahead Eagles

DEN HAAG - ADO Den Haag begint zaterdagavond de voetbalwedstrijd tegen Go Ahead Eagles in dezelfde opstelling als vorige week tegen PSV. Dat heeft trainer Maurice Steijn na afloop van de laatste training gezegd tegenover Omroep West.
Dat betekent dat Gino Coutinho opnieuw het doel verdedigt. Dion Malone, Tom Beugelsdijk, Vito Wormgoor en Aäron Meijers vormen de verdediging. Op het middenveld staan Kevin Jansen, Danny Holla en Van Haaren. Tussen Jerson Cabral en Ninos Gouriye in staat Mike van Duinen in de punt van de aanval.
'Ik vind dat we kwalitatief goede ploeg hebben. Go Ahead Eagles is een ploeg die heel goed aan de competitie is begonnen en prima voor de dag kwam bij FC Utrecht. Maar als wij minimaal hetzelfde willen presteren als vorig jaar, moeten we winnen', blikt Steijn vooruit. 'Ik hoop dat de mannen zich dat realiseren.'
Eagles-coach Foeke Booy verwacht dat ADO defensief gaat spelen, maar Steijn kondigt aan dat zijn ploeg juist het initiatief gaat nemen. 'Als Go Ahead Eagles de bal heeft, willen wij de bal snel veroveren en als wij aanvallen moet de bal snel rondgespeeld worden. Bij vlagen lukte dat tegen PSV goed en bij vlagen hadden we het zwaar.'
Go Ahead Eagles-ADO Den Haag begint zaterdagavond om 19.45 uur. Omroep West doet vanaf 19.00 uur live radioverslag van de voetbalwedstrijd.